Om oss

HejLei grundades för att göra det tryggt och enkelt för svenska företag att skaffa LEI-kod. Vi är själva företagare och tyckte att det saknades en tjänst som utfärdar LEI-kod i Sverige på ett enkelt, snabbt och säkert sätt. Därför har vi skapat HejLei. Vi är en officiell registreringsagent som strävar efter att vara den bästa och snabbaste tjänsten för utfärdande av LEI-koder i Sverige.

Välkommen till HejLei, där enkelhet möter efterlevnad. Vi är ledande inom branschen när det gäller att tillhandahålla Legal Entity Identifier LEI-koder och omdefinierar sättet företag över hela världen etablerar sin unika identitet. Vi är på ett mission att förvandla LEI-registreringsprocessen med en oöverträffad blandning av innovation och elegans.

På HejLei tror vi att det att erhålla en LEI-kod inte bör vara en besvärlig process utan snarare en sömlös upplevelse. Med vår användarvänliga plattform har vi tagit bort den komplexitet som vanligtvis är förknippad med att erhålla en LEI-kod, vilket gör att företag kan navigera genom processen utan ansträngning. När du utforskar vår webbplats kommer du att märka de rena linjerna och den intuitiva gränssnitt som återspeglar vår hängivenhet till en strömlinjeformad upplevelse. Vi har noggrant utformat vår plattform för att vara både visuellt tilltalande och enkel att använda.

Vårt team består av LEI-experter som brinner för att förenkla efterlevnad för företag i alla storlekar. Vi förstår de utmaningar som organisationer står inför när det gäller att uppfylla regleringskraven, och därför är vi här för att vägleda dig genom varje steg. Oavsett om du är ett multinationellt företag eller en liten startup så har vi dig täckt.

Vår LEI-tjänst integreras sömlöst i dina företagsoperationer. När du väljer HejLei väljer du mer än bara en LEI-kod. Du väljer en pålitlig partner som delar ditt engagemang för excellens, efterlevnad och tillväxt. Vi bjuder in dig att påbörja denna transformerande resa med oss och uppleva LEI-revolutionen som omformar företagslandskapet.

Upptäck en värld där komplexitet förenklas, där efterlevnad blir ansträngningslös och där ditt företag kan blomstra. Välkommen till HejLei.

Behöver du en LEI-kod?

Fyll i formuläret nedan för att påbörja din beställning

Steg 1 / 2