LEI-kod Handelsbanken

Skaffa en LEI-kod för att säkra dina investeringar och få tillgång till en transparent handelsmiljö. Läs mer om hur du kan dra nytta av LEI-koden hos Handelsbanken och maximera dina investeringsmöjligheter.

Dator som visar Handelsbankens webbplats

Skaffa din LEI-kod hos HejLei, en pålitlig och officiell LEI-agent, och registrera den sedan smidigt hos Handelsbanken för trygga och smidiga affärstransaktioner.

HejLei är ditt bästa val för att skaffa en LEI-kod. Med vår enkla och snabba registreringsprocess kan du få din giltiga och korrekta LEI-kod på kort tid. Vi erbjuder pålitlighet och expertis för att säkerställa att din företagsidentitet skyddas enligt internationella standarder.

När du har din LEI-kod är det dags att registrera den hos Handelsbanken. Som en av de ledande bankerna inom den nordiska marknaden förstår Handelsbanken vikten av LEI-koder för att säkerställa korrekt identifikation av företag i finansiella transaktioner. Genom att registrera din LEI-kod hos Handelsbanken kan du enkelt och säkert genomföra affärstransaktioner med förtroende.

Skaffa din LEI-kod hos HejLei och registrera den hos Handelsbankenför att uppfylla internationella regler och skapa trygga affärsrelationer. Med en LEI-kod Handelsbanken kan du se fram emot framgångsrika transaktioner och en stärkt företagsidentitet.

Behöver du en LEI-kod?

Fyll i formuläret nedan för att påbörja din beställning

Steg 1 / 2