LEI-kod Swedbank

Skaffa en LEI-kod för att säkra dina investeringar och få tillgång till en transparent handelsmiljö. Läs mer om hur du kan dra nytta av LEI-koden hos Swedbank och maximera dina investeringsmöjligheter.

Dator som visar Swedbanks webbplats

Skaffa din LEI-kod hos HejLei, en officiell LEI-agent, och registrera den smidigt hos Swedbank för trygga och smidiga affärstransaktioner.

HejLei är det självklara valet för att skaffa en LEI-kod. Med vår enkla och snabba registreringsprocess kan du få en giltig och korrekt LEI-kod. Vi erbjuder pålitlighet och expertis för att säkerställa att din företagsidentitet skyddas i enlighet med internationella standarder.

Nästa steg är att registrera din LEI-kod hos Swedbank. Som en ledande bank i Sverige förstår Swedbank vikten av LEI-koder för att säkerställa korrekt identifiering i finansiella transaktioner. Genom att registrera din LEI-kod hos Swedbank kan du genomföra affärstransaktioner tryggt och smidigt samtidigt som du bygger upp förtroende för ditt företag.

Tveka inte längre! Skaffa din LEI-kod hos HejLei och registrera den hos Swedbank för att följa internationella regler och säkerställa trygga affärsrelationer. Med en LEI-kod Swedbank kan du se fram emot framgångsrika transaktioner och en starkare företagsidentitet.

Behöver du en LEI-kod?

Fyll i formuläret nedan för att påbörja din beställning

Steg 1 / 2